Yeah, Yeah, Yeah, We are Beatline!
To English pages
"Kiitos pojat! Teitä oli todella nautinnollista kuunnella!".....
(yleisöstä keikan jälkeen, - Lapua)


...."Älyttömän hyvä!".
(Facebookista kommentti)

"You guys are OUTSTANDING musicians & do 60's/
The Beatles music proud".
(Englantilainen kommentti, FB).

Alussa oli the beatles

BEATLINE on tamperelaisbändi, joka soittaa iloista ja ajatonta, nostalgista 60-luvun poppia ja rokkia. Yhtye tekee myös omaa Merseybeatiin ja 60-lukupoppiin pohjautuvaa musiikkia. BEATLINE perustettiin n. 10 vuotta sitten 60-luvun BEAT-musiikkiin hurahtaneiden soittajien toimesta. Bändi on soittanut useilla festareilla, paljon erilaisissa tapahtumissa sekä myös Liverpoolin legendaarisella Cavern-clubilla yhdessä Seppo Tammilehdon ja Freemanin kanssa

Beatline Strawberry
BEATLINE 2019 keikat

BEATLINE SOME

Beatline on myös Facebookissa ja Instagramissa!

Kuuntele BEATLINE Spotify:ssä ja Apple Music:issa

Voit myös kontaktoida Whatsapp:illa.

BEATLINE TEKEE JUHLISTA JUHLIMISEN ARVOISEN!

Tilaa BEATLINE keikalle
 

BEATLINE keikkailee 2019 kesällä ahkerasti myös Suomessa. Yhtye esiintyy festareilla mutta myös useilla yksityisjuhlilla ja pienimuotoisissa happeningeissä. Syyskuussa bändi lähtee myös laivalle Viking Gracelle yhdessä Sepi Tammilehdon kanssa.

Ota yhteyttä!

BEATLINE PALASI ONNISTUNEELTA USA:N
BEATLES-FESTIVAALILTA

 

BEATLINE on juuri palannut esiintymismatkalta maailman suurimmalta Beatles- ja 60- luvun POP-musiikin festivaalilta, Abbey Road On The River,  joka järjestettiin USA:n Jeffersonvillessä toukokuussa. Yhtye esiintyi siellä jo toisen kerran. V. 2018 esiintymiset poikivat uuden kutsun. Festareiden pääesiintyjinä olivat mm. Peter & Gordon yhtyeen Peter Asher, jonka seurasta ja konsertista saimme nauttia. Mukana myös huikeat 60-luvun tähdet The Buckinghams, The Cowsills ja The Grass Roots sekä huikea kattaus maailman parhaita 60-luvun musiikin yhtyeitä. AROTR keikkaraportti pian luettavissa tältä sivustolta.

Hannu Sirén basistiksi Beatlinen USA-keikoille

Beatline-yhtyeellä on ollut suuri ilo ja kunnia saada Tampereen talousalueen ykkösbasisteihin lukeutuva Basso-velho HANSKI SIRÉN bassoon mukaan USA-keikoille sekä muutamalle kesän kotimaan keikalle. AROTR Festivaali oli lähellä koulun päättäjäisiä ja opettajana työskentelevä basistimme Pekka Haavisto oli  näin ollen estynyt matkalta. Toivotamme Hanskin mukaan!

BEATLINE TURUN VAAKAHUONEELLA
Beatline esiintyy Turun vaakahuonella kaksi kertaa tänä kesänä. Ensimmäiset avajaiskeikat pidetään juuri ennen BEATLINE:n USA:n matkaa. Tule potkaisemaan bändi reissuun!
SEPPO TAMMILEHTO & BEATLINE
Viking Gracen Rautalankaristeilyllä mukana 7.9.2019. Tilaa liput ajoissa Viking Lineltä ja lähde mukaan ikimuistoiselle musiikkimatkalle!

Elokuussa Tampereella järjestetään kaksi suurta Beatles-tapahtumaa, joissa molemmissa BEATLINE on vahvasti mukana. 3.8.2019 Olympiakorttelissa Beatles-faneille ja -musiikin ystäville kesän huipentuma, jossa samana iltana kaksi konserttia. Mahdollisuus nähdä ja kuulla Beatles-musiikkia laidasta laitaan, Beatline sekä Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band.

15.8.2019 kohtaavat sulassa sovussa Elvis ja Beatles, All You Need Is Love Me Tender! Virta Vie Pyynikille-tapahtumassa Beatline ja Aron & Cool Company esittävät huikean kattauksen Beatlesien ja Elviksen tuotannoista.

Nostalgia- ja laatutakuu!
Ovet kello 17.30
Soitto soi alkaen kello 18.30

Uutta Beatline-musiikkia ja musiikkivideo!

The Night Before

BEATLINE
LINE-UP

ESA
Soitin: Soolokitara. Merkki: Esaboogie. Mieliruoka: Maksalaatikko ja puolukkahillo. Harrastus: Kitaranrakennus. Heikkous: Salmiakki. Inhoaa: Ei mitään. Yllättävä tieto: Soittaa viulua.
KARI
Soitin: Rytmikitara. Merkki: Rickenbacker. Mieliruoka: Lasagne. Harrastus: Taide. Heikkous: Kiiltävät Mersut. Inhoaa: Kärpäsiä. Yllättävä asia: Soittaa myös Punk-bändissä.
JUHA
Soitin: Rummut. Merkki: Ludwig. Mieliruoka: Kaalikääryleet. Harrastus: Nukkuminen. Heikkous: TV:n historiadokumentit. Inhoaa: Sinappia. Hämmästyttävä asia: On hyvä silittämään (vaatteita).
MASI
Soitin: Koskettimet, Merkki: mielellään Fender Rhodes, Mieliruoka: tulee mökin grillistä. Heikkous: hyvä musiikki. Inhoaa: vihaamista. Hämmästyttävä taito: auktorisoitu hiihdonopettaja.
PEKKA
Soitin: Basso. Merkki: Fender. Mieliruoka: Liha, kala, kasvikset Heikkous: Salmiakki. Inhoaa: Valittamista. Hämmästyttävä taito: Viipyilevä kokkailu.