Yeah, Yeah, Yeah, We are Beatline!
To English pages
"Kiitos pojat! Teitä oli todella nautinnollista kuunnella!".....
(yleisöstä keikan jälkeen, - Lapua)


...."Älyttömän hyvä!".
(Facebookista kommentti)

"You guys are OUTSTANDING musicians & do 60's/
The Beatles music proud".
(Englantilainen kommentti, FB).

Alussa oli the beatles

BEATLINE on tamperelaisbändi, joka soittaa iloista ja ajatonta, nostalgista 60-luvun poppia ja rokkia. Yhtye tekee myös omaa Merseybeatiin ja 60-lukupoppiin pohjautuvaa musiikkia. BEATLINE perustettiin n. 10 vuotta sitten 60-luvun BEAT-musiikkiin hurahtaneiden soittajien toimesta. Bändi on soittanut useilla festareilla, paljon erilaisissa tapahtumissa sekä myös Liverpoolin legendaarisella Cavern-clubilla yhdessä Seppo Tammilehdon ja Freemanin kanssa

Beatline Strawberry
BEATLINE keikat

BEATLINE SOME

Beatline on myös Facebookissa ja Instagramissa!

Kuuntele BEATLINE Spotify:ssä ja Apple Music:issa

Voit myös kontaktoida Whatsapp:illa.

 

BEATLINE keikkailee erilaisissa paikoissa. Yhtye esiintyy yhtä mielellään niin festareilla kuin yksityis- tai yritysjuhlissa. 

Ota rohkeasti yhteyttä  kun sinulla on bileet mielessä!

Ota yhteyttä!

Kuuntele levy Spotify:stä, Apple Musicista, Itunes, Google Play, Deezer jne. Voit myös tilata levyn tältä sivustolta.

BEATLINE soitti ensimmäisenä yhtyeenä Finlaysonin uuden kattomaailman terassikahvilassa Aamulehden streaming konsertin Aamulehden tilaajille. Konsertti oli menestys ja sai paljon huomiota sekä katsojia. Tästä voit katsoa näytteen konsertista.


New Video By BEATLINE

BEATLINE VUOSI 2019 OLI MENESTYS!

 

BEATLINE-yhtyeelle  vuosi 2019 oli suurmenestys! Teimme upeita keikkoja Suomessa mm. hieno yhteisesiintyminen Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin kanssa Tampereen Olympiasalissa 3.8.2019.

Kevät alkoi hieman lämpimimmissä tunnelmissa, nimittäin Espanjan Fuengirolan ravintola Kukossa pääsiäislauantai oli ikimuistoinen, ja Aurinkorannikon väki sai nauttia 60-luvun tunnelmasta kauniissa kevätillassa.

Juuri ennen lähtöä Abbey Road On The River festareille USA:n Jeffersonvilleen BEATLINE sai ”lähtöpotkaisun” Turun perinteikkäältä Vaakahuoneelta, jossa bändi soitti kaksi iltaa peräkkäin menestyksekkäästi.

Sitten USA:aan … BEATLINE-yhtyeen esiintyminen maailman suurimmalla Beatles-ja 60-luvun festivaalilla USA:ssa oli jo toinen peräkkäin. Soitimme useita keikkoja ja palaute oli jälleen positiivista.

Kesän keikoista jäi erityisesti mieleen Tampereen luonnonkauniin Pyynikin kesäteatterin ”Virta Vie Pyynikille” tapahtuman yhteisesiintyminen ”Ylöjärven Elviksen, Aron”:in kanssa. Esiintymisen aluksi nähtiin mm. Mod:ien ja Rokkareiden välienselvittely, jonka englantilainen poliisi kävi selvittämässä. Mukana oli myös paljon upeita 60-luvun autoja, skoottereita ja moottoripyöriä.

Kesästä jäi hieno fiilis ja tästä on hyvä lähteä kohti vuotta 2020!

BEATLINE valmistelee uutta levyä ja vuoden alkuun on luvassa albumillinen omaa ja myös hyvää 60-luvun covermusiikkia!

Nähdään keikoilla!

FESTIVAALEILLA ON HIENOA TAVATA HENKILÖITÄ, JOTKA OVAT OLLEET LUOMASSA 60-LUVUN POP-MUSIIKKIA NIIN KUIN PETER ASHER.

BEATLINE JÄLLEEN AROTR 2021-Festareille!

BEATLINE yhtye kutsuttiin jo kolmannen kerran maailman suurimmalle The Beatles – inspired festivaalille USA:n Jeffersonvilleen toukokuussa 2021. Esiintyjälista on huikea. Mukana jälleen laaja kattaus parhaita Beatles-tributebändejä eri puolilta maailmaa ja pääesiintyjinä huikea The ZOMBIES.

Tällä kerralla suunnitteilla on jotain todella ainutlaatuista myös BEATLINE:n osalle. Kerromme lisää suunnitelmista pikapuoliin!

BEATLINE THE NIGHT BEFORE!

BEATLINE LINE-UP